• Lorem ipsum

Justfog Q16 Starter Kit

€--,--
Geen verzendkosten + snelle levering

Justfog Q16 Starter Kit met ingebouwde batterij 900 mAh

De Q16 Starter Kit van Justfog is een complete set en bestaat uit de Justfog J-Easy 9 box mod met instelbaar voltage, twee coils, een 2ml Q16 clearomizer en oplader. 
De J-easy box mod heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 900 mAh.

Jusfog Q16 om mee te beginnen en te blijven gebruiken

De JustFog Q16 is één van de meest gekozen startersets voor beginnende dampers. Echter merken we ook dat de meer gevorderde damper nog steeds graag gebruik maakt van de Q16 starterset. De manier van inhaleren, mouth-to-lung (MTL), komt het meest overeen met het roken van een traditionele sigaret.
Je kunt de airflow aanpassen om een zwaardere trek te creëren (voor de shag rokers!), de batterij kun je instellen op een hoger of een lager voltage en de coils zijn budget vriendelijk en gemakkelijk te verwisselen. Hierdoor voldoet dit compacte en handzame apparaat aan veel verschillende wensen.
Veel van onze vaste dampers hebben de JustFog Q16 als starterset aangeschaft en blijven deze nog jaren met  veel plezier gebruiken.

JustFog J-Easy batterij 900Mah

De J-Easy batterij wordt standaard geleverd in de JustFog Q16 starterset. Deze handzame batterij heeft een vermogen van 900 mAh, wat ervoor zorgt dat de batterij ongeveer één dag meegaat voordat deze weer aan opladen toe is.
Op de batterij kun je dankzij de batterij indicator gemakkelijk aflezen wanneer je moet opladen. Ook kun je tijdens het opladen gewoon dampen! Je zet de J-Easy batterij aan door 4 x snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. De lichtjes op het scherm zullen gaan knipperen om aan te geven dat de batterij nu aanstaat.
Middels de pijlknopjes onderaan kun je meer of minder voltage instellen, creëer hiermee je eigen favoriete stand qua hoeveelheid damp. De J-Easy batterij kun je ongeveer 350 x opladen, daarna is de batterij aan vervanging toe.
Laad je J-Easy batterij altijd op met de bijgeleverde lader, of in ieder geval NIET met een lader voor een mobiele telefoon. Vooral snelladers kunnen schadelijk zijn voor je batterij. De JustFog Q16 clearomizer is de clearomizer die je het beste met de JustFog J-Easy batterij gebruikt.

JustFog Q16 bottom-fill clearomizer

De Q16 clearomizer wordt standaard geleverd in de JustFog Q16 starterset. Deze clearomizer is gemakkelijk in gebruik, heeft een verstelbare airflow en je kunt goed zien hoeveel liquid er nog inzit. Mocht je onverhoopt het glas breken, zijn de losse glaasjes beschikbaar zodat je deze kan vervangen. Door middel van de lucttoevoer/airflow kun je zelf bepalen of je een lichte trek wilt, voor de sigaretten rokers, of juist een zwaardere trek, voor de shag rokers onder ons. De coils die gebruikt worden in de Q16 clearomizer zijn de JustFog C14/Q16 coils, in 1.2 ohm en 1.6 ohm.
De Q16 clearomizer is een bottom-fill, wat wil zeggen dat de liquid wordt bijgevuld door de clearomizer van de base te schroeven en het via de onderkant te vullen met je favoriete liquid. De JustFog Q16 starterset is een reguliere starterset, met een coil met een hoge weerstand. Hierdoor zijn liquids met een samenstelling van minimaal 50% PG het meeste geschikt om te gebruiken in de Q16 clearomizer.

JustFog C14/Q16 coils per 5

De JusFog C14 en Q16 clearomizer gebruiken beiden dezelfde coils. De coils met een weerstand van 1.2 ohm zijn herkenbaar aan de rode seal bij de coil, die van 1.6 ohm herken je aan de zwarte seal. De coils met een lagere weerstand geven iets meer damp, maar zijn wat eerder aan vervanging toe. De coils met een hogere weerstand geven een normale hoeveelheid damp en gaan wat langer mee. In de JustFog Q16 starterset wordt standaard een 1.6 ohm coil meegeleverd, maar de 1.2 ohm kunnen ook hierin gebruikt worden. Je merkt dat de coil aan vervanging toe is wanneer het geen smaak of damp meer geeft, of het geeft een verbande smaak.

Eigenschappen Justfog J-Easy 9 box mod met instelbaar voltage

 • Voltage Instelbaar in 8 stappen
 • Ondersteund weerstanden vanaf 1ohm
 • Ingebouwde 900mAh batterij
 • 5 LED kleuren weergave om het resterende batterijniveau te monitoren
 • Beschermd tegen oververhitting. kortsluiting. over- en onderladen.

Eigenschappen Justfog Q16 clearomizer

 • Tankinhoud 2ml
 • Gemaakt van verchroomd messing en Pyrex glas
 • 16mm diameter
 • Geadviseerd voltage van 3.4v tot 4.4v (6watt tot 12watt)
 • Instelbare airflow

Inhoud verpakking complete Justfog Q16 Starter Kit

 • Justfog J-Easy 9 box mod
 • Justfog Q16 2ml clearomizer
 • 2x 1.6ohm Japans Organisch Katoen coil (Kanthal)
 • Justfog USB - Micro USB Laadkabel