• Lorem ipsum

E-liquid bij Pure Smoke

E-liquid is de vloeistof waarmee de de elektronische sigaret gevuld wordt. De vloeistof wordt bij ons verkocht in flesjes van 10 ml die zijn voorzien van een doseertuit.
Met de handige doseertuit vul je een lege clearomizer of cartridge heel eenvoudig (let op! Vul met liquid tot maximaal 75% van de inhoud).
Vervolgens kun je de clearomizer of cartridge direct weer gebruiken in je elektronische sigaret. De e-liquids zijn er in verschillende smaken en verschillende nicotinegehaltes. 
1 flesje e-liquid van 10 ml is ongeveer gelijk aan 5 pakjes “normale” sigaretten. 
De e-liquids zijn tevens eenvoudig te mixen waardoor je gemakkelijk eigen smaken kunt creëren. Probeer eens een paar druppels koffie of fruitsmaak in combinatie met een tabak e-liquid.

Bepaal zelf je nicotinegehalte

Het nicotinegehalte kun je het beste zo bepalen:

  • Rook je heel weinig: dan 0-6mg
  • Rook je 5-10 sigaretten per dag: dan 6-11mg
  • Rook je 10-20 sigaretten per dag: dan 11-16 mg
  • Rook je meer dan 20 sigaretten per dag: 18, verder gaan we niet bij Pure Smoke

Overstappen op elektronisch roken doe je zo

Ben je een roker en wil je overstappen op elektronisch roken, kies dan een tabaksmaak om mee te beginnen. Zoals je ziet zijn alle smaken in het assortiment afgeleid van bekende merken en smaken. Ze hebben vaak alleen een andere naam.
Rook je al wat langer elektronische sigaretten, probeer dan gerust eens een van de vele andere smaken zoals Appel, Pina Colada of Lemon Limed!

Smaak en damp liquid voor de elektronische sigaret

E-Liquids hebben een wisselende samenstelling. De verschillende ingrediënten zorgen voor de smaakbeleving en de rook/damp ontwikkeling. De vloeistof bevat naast smaakstoffen, de stoffen PG (Propyleen Glycol) en VG (Plantaardige (Vegetable) Glycerine).
Deze ingrediënten hebben te maken met de mate van rook/dampontwikkeling van de elektronische sigaret. Hierbij is geen rekening gehouden met de overige ingrediënten.

PG (Propyleen Glycol)

Méér smaak. Medium rook. Je krijgt hiervan een betere smaaksensatie. Een zogenaamde ‘gier’ in je keel die vergelijkbaar is met de kriebel die een traditionele tabaksroker ervaart. De nadruk ligt dus op de smaakbeleving en niet op de rook/damp ontwikkeling.

VG (Plantaardige (Vegetable) Glycerine)

Méér damp. Medium smaak. Bij VG ligt de nadruk dus meer op volle dampontwikkeling en wat minder op smaak.

  • PG & VG 70%-30% mix: Liquideo, White Label
  • 100% PG E-Liquid: Easy Premium, Koko White
  • PG & VG 50%-50% mix: Koko Black

Voor gebruik het flesje goed schudden. Een geopend flesje op een koele en donkere plaats bewaren.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 Kies de e-liquid die bij je past »