• Lorem ipsum

Virtuele showroom

Pure Smoke heeft de door de NVWA erkende status van "speciaalzaak". Daarmee geldt een uitzondering op het uitstalverbod: in de winkel en in de virtuele vapeshop mogen wij als enige in de regio produkten uit de verpakking tonen. In onze unieke virtuele showroom laten we je graag de modellen en kleuren zien.
Virtuele vapeshop: whatsapp 06 38 717 499 (tijdens openingstijden)

Aanbod Pure Smoke Groningen

We mogen in de webshop geen productinformatie meer tonen, de Voedsel en Waren Autoriteit beschouwt dit als niet-toegestane reclame. De inhoud van onze webshop hebben we daarom moeten beperken tot onderstaand overzicht van merken, zonder verdere informatie of reclame.

Ruime selectie van merken vaping en tabak

Pure Smoke Groningen biedt een ruime selectie in bewezen, populaire merken in het elektronisch roken als Justfog, Geekvape, Iqos, Crystal, Elf Bar, Aroma King, Aspire, VooPoo, Millers, Aramax, Zensations, Flavourtech, Vapraza, Uwell, Iqos, Vaporesso, en Eleaf.
Alle producten voldoen aan de strenge regelgeving sinds 1 jan 2024.
Ook in aanverwante artikelen biedt Pure Smoke een breed scala aan merken, zoals Smoking, RAW, Greengo, Mascotte, Zippo, Adalya, Al Fakher en Steam Stones.
De tabak die wij momentaal aanbieden zijn sigaretten en shag van Marlboro, Camel, Kent, L & M, JPS, Pall Mall, Chesterfield, Gouloise, Winston, Drum, Samson, van Nelle, Zilver en Javaanse Jongens.

Grote vooraad 

Pure Smoke heeft een extra grote voorraad in de winkel. Je kunt voordat je naar de winkel komt nog even informeren of jouw product op voorraad is.
Virtuele vapeshop: whatsapp 06 38 717 499 (tijdens openingstijden)

(let op: we kunnen geen bestelling aannemen of een product reserveren, ook niet als we weten dat je geen mystery shopper of loktiener bent...)