• Lorem ipsum

Disposable vape-on-the-go

Een disposable of wegwerp vape is altijd klaar voor gebruik, zonder gedoe! Al direct uitgepakt kun je vapen: voorgevuld en met een opgeladen batterij. Met een automatisch inhaleer systeem: een trekje nemen volstaat, er zijn geen knopjes.

Dvtch Dvtch Disposable
Dvtch
Dvtch Disposable
DVTCH Amsterdam.
Disposable vape.
€--,--
Suck My Vape
Suck My Vape
Suck My Vape / 800 puffs
Disposable vape.
€--,--
Upends Upbar
Upends
Upbar
UPENDS UpBAR
Disposable vape.
€--,--
Crystal
Crystal
Crystal / 600 puffs
Disposable vape.
€--,--
Elfbar
Elfbar
Elfbar / 600 puffs
Disposable vape.
€--,--
I VG
I VG
I VG / 600 puffs
Disposable vape.
€--,--
Vozol
Vozol
Vozol / 600 puffs
Disposable vape.
€--,--

Disposable vape-on-the-go

Kant-en-klare lichtgewicht vape met jumbo capaciteit

Deze compacte lichtgewicht is vooraf gevuld met 2 ml speciale eliquid, samen met de voorgeladen batterij genoeg voor een flink aantal puffjes (minimaal 500 puffjes, vergelijkbaar met een groot pak sigaretten, 30 stuks).
Je kunt deze vape gebruiken totdat hij leeg is, zonder ooit iets te hoeven vullen of vervangen. Of… aan te steken!

Overstap vanaf een gewone sigaret

De disposable Vape-on-the-go is gevuld met een bijzondere liquid: een zgn. nicotine salt (Nic Salt). Hierbij wordt, anders dan bij een gewone eliquid, de nicotine aan een kristal gebonden. Hierdoor wordt de nicotine sneller opgenomen in het bloed waardoor je eerder een voldaan gevoel krijgt. Je krijgt ook een andere throat-hit. De overstap vanaf een gewone sigaret kan hierdoor gemakkelijker zijn.

Diverse smaken voor een zachte dampervaring

Pure Smoke heeft een speciale selectie gemaakt met diverse smaakcombinaties. Dit zijn heerlijke volle fruitsmaken, met of zonder een frisse noot erin. Deze disposable / wegwerp vapes zijn lange tijd houdbaar, dus je kunt rustig meerdere smaken op voorraad hebben. Wil je van smaakje wisselen, dan kies een je een andere smaak uit het keukenkastje – een trekje volstaat om te genieten van je nieuwe favoriet.
Bestel je disposables in de webshop of kom naar de winkel om alle verschillende smaken te bekijken!

Zonder sigaretten onderweg of op een feestje: neem je vape-on-the-go van Pure Smoke mee!

Let op: de disposable vape-on-the-go bevat een batterij. Is deze leeg? Recycle deze dan met je andere oude batterijen, of geef je lege vape of bij de winkel wanneer je een nieuwe komt halen, dan zorgt Pure Smoke ervoor dat de batterijen gerecycled worden.