• Lorem ipsum

Kies en koop een goede starterset voor je e sigaret

Homepage »


Wil je de e sigaret proberen of wil je beginnen met dampen? Maak dan met een reguliere starterset kennis met de overstap naar het e-roken. Ben je toe aan een volgende stap, of ben je al een ervaren vaper? Zoek dan hier je volgende (sub-ohm) vapeset uit.

Koop een complete e sigaret

De startersets zijn direct al compleet, je koopt dan als extra alleen nog de liquid. De liquid kun je naar eigen smaak kiezen. Geroutineerde dampers kunnen bij de sub-ohm startersets de volgende stap bekijken. Voor een grote dampproductie en een stevige smaak biedt Pure Smoke diverse sub-ohm toestellen.
Bij iedere starterset is een handleiding inbegrepen, maar uiteraard zijn wij er altijd om je van extra informatie te voorzien.

Aanbod e-sigaretten bij Pure Smoke

We verkopen niet zomaar alles. Op basis van een lange ervaring hebben we een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige produkten met een redelijke keuze: voor elk wat wils. Om alles te kunnen zien en proberen hebben we alle produkten gewoon in de winkel liggen, in diverse varianten. Bestellingen uit de webshop leveren we direct uit onze eigen voorraad. We hanteren geen verborgen kosten of verzendkosten.

Informatie en advies e sigaret

Pure Smoke biedt een divers assortiment van elektrische sigaretten; het ene model is net nieuw op de markt, het andere een bewezen topper. We kunnen je helpen met het vinden van je eerste vapeset of je informeren over de nieuwste modellen. Weet je niet zeker wat je wilt of welke geschikt voor je is? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie elektronische sigaret »