• Lorem ipsum

Thomas houdt van een dolletje

nnnNa verschillende pogingen om te stoppen met roken ben ik ooit zelf bij Pure Smoke binnengestapt. Ik werd super geholpen, maar stiekem geloofde ik er niet in. Ik ben volledig overgestapt naar dampen.

Overstap naar de e sigaret

Het leukste vind ik als er klanten binnenkomen zoals ik ook klant was. Ze herkennen zich dan in mijn verhaal, en een week later komen ze heel blij terug in de winkel: ”Ik heb al een week niet gerookt, wat een super uitvinding - wat voor smaken heb je nog meer?“

Vaak heb ik dat er een klant binnenkomt en zegt: “doe maar wat, jij zit vaak goed in de buurt qua smaak waar ik van houd.” Dit vind ik dan een prima uitdaging.
Ik geniet van het gevarieerde klantenbestand. Ik houd van een dolletje op z’n tijd: bij de ene klant kan dit wel, bij de andere juist niet. Dat overschakelen maakt m’n werk zo leuk.
 
Een van mijn eerste hobby’s is skateboarden (eigenlijk een verslaving). Ik loop graag met mijn hond Nanuk. Het dampen kom ik  natuurlijk elke dag mee in aanraking, ik geniet hier nog elke dag volop van.
Ik ben begonnen met een eenvoudige penstyle damper. Al gauw ben ik over gestapt naar de wat zwaardere box-modellen. Af en toe gebruik ik een sub-ohm set.