• Lorem ipsum

De snoepjes van Anja

De hond van AnjaNa 30 jaar gerookt te hebben ben ik, nu bijna 7 jaar geleden in m’n vorige baan, cold turkey gestopt en werd vapen en alles wat daarbij kwam al gauw een hobby – daar heb ik nu m’n werk van gemaakt.
 
Hobby’s – kun je dat eten? Help, Anja heeft een hobby: vapen is nog steeds een passie/hobby, maar ook van muziek en vooral concertjes bijwonen bij Vera en de Oosterpoort geniet ik. Ik kijk graag naar Netflix, heerlijk om naar een spannende serie te kijken. Postzegels en munten zijn aan mij niet besteed.
Wat ik heel erg leuk vind, dit is mijn passie, is old-school dampers verzamelen. Thuis heb ik een soort mini-museum waar ik stiekem heel trots op ben. Ik heb bijvoorbeeld de eerste e-pipe en oliespuitje in mijn bezit.
 
Het leukst in de winkel is het klantencontact, en een sfeer van thuis komen te scheppen. Het gaat om het gevoel van altijd welkom en de volle aandacht krijgen. Ik geef graag advies om van roken over te stappen naar dampen, als een goed alternatief.
Ik vind het belangrijk dat klanten met een glimlach en een tevreden gevoel de winkel weer verlaten.
 
De overstap van roken naar dampen is best wel wat angstig. Je merkt dat er na verloop van tijd meer ontspanning is en dat de “overstapper” meer vertrouwen in het produkt en in de slagingskans krijgt.
Dat gaat vaak gepaard met de hand die ik dan krijg. Met een soort huiskamer-gevoel.
 
Oh ja, mijn hond Dinkus is een soort mascotte in de winkel van Pure Smoke geworden. Je kunt hem niet missen.
En mijn inmiddels roemruchte snoepjes mag je niet missen. Mnjam!