• Lorem ipsum

Maak kennis met het team van Pure Smoke

team e sigaret pure smoke

Pure Smoke is in 2013 begonnen, de eerste dampwinkel met proeflokaal en webshop in Nederland. We hebben inmiddels veel kennis opgedaan en een lange ervaring met klanten gedeeld.
Als speciaalzaak in e sigaretten maken we dat op een moderne manier toegankelijk voor iedereen.
Bij Pure Smoke kun jij ook profiteren van de ervaringen van anderen.

Persoonlijke service

Ja, we hebben geleerd om heel goed te luisteren. Onze service wordt gekenmerkt door de persoonlijke benadering, onze vaste klanten weten dit goed te waarderen.Voor ons team betekent dit ook dat we hier met heel veel plezier werken. Het is vaak onze uitdaging om iemand bij het eerste bezoek al tot vaste klant te kunnen beschouwen.
Ook vragen vanuit de webshop beantwoorden we graag en met een goede service.

Speciaalzaak met geselecteerde producten

Nee, we zijn geen rookwarenhuis. Met een enorme riedel aan produkten waarvan we alleen maar weten hoe we daar veel van kunnen verkopen.
Pure Smoke voert een beperkte collectie van speciaal geselecteerde e sigaretten. Dat zijn beproefde produkten die we goed kennen.Voor onze selectie van een twintigtal startersets geldt dat we die door-en-door ondersteunen. De selectie is groot genoeg om aan alle wensen tegemoet te komen.

Alle e sigaretten en liquids in de vapeshop in Groningen

We hebben alle modellen en smaken op voorraad in de winkel, in meerdere varianten. Dat is goed voor de look, feel & taste. En je kunt uitgebreid de verschillende smaakjes proeven.
Leveringen voor de webshop gebeuren direkt uit deze eigen voorraad. We zijn geen dropshopper die de spullen door een ander laat leveren, dit hebben we graag zelf in de hand.
Zo kunnen we instaan voor al onze diensten en produkten.

Kom bij ons langs voor een persoonlijke kennismaking met Joep, Anja of Thomas. De snoepjes van Anja zijn bekend bij vele klanten (daar kom je vanzelf achter). 
Of bestel online, bij vragen staan wij je graag te woord.