• Lorem ipsum

Koop je Migo nic salt liquid bij vapeshop Pure Smoke

Liquid met nicotine salts, 10 of 20 mg nicotine. Nic salts zijn alleen geschikt om te gebruiken in reguliere startersets, pen-style vapes en (hervulbare) pod-systemen, ze zijn NIET geschikt om mee te sub-ohmen!

Geen producten gevonden...

Koop je Migo nic salt liquid bij vapeshop Pure Smoke

Migo is een jong, innoverend en vooruitstrevend bedrijf met een missie. Deze missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een goed werkend alternatief voor traditioneel roken. Het team, welke allemaal ex rokers, doet er alles aan om voor jou de ideale liquid op de markt te brengen welke zo dicht mogelijk in de buurt komt van een traditionele sigaret.

Nic Salt is de natuurlijk vorm van nicotine zoals die ook in tabaksbladeren voorkomt. Het bestaat niet alleen uit nicotine maar worden ook geboden met een ander organisch element (Benzoëzuur) om een stabiel molecuul te vormen. Ten opzichte van freebase nicotine (wat op dit moment de standaard is in de huidige liquids) die niet gebonden is aan andere elementen.

Waarom Nicotine salts?

Nicotine Salts worden sneller opgenomen in je bloed. De nicotine opname met nicotine salts E-Liquid is vergelijkbaar met het roken van een sigaret. Hierdoor is de kans om over te stappen naar een alternatief voor de traditionele sigaret makkelijker dan met freebase nicotine. De nicotine wordt vrijwel direct opgenomen en hierdoor zal je dus minder tot je hoeven nemen.

Nic Salts zijn alleen geschikt voor gebruik in pen-style vapes en pod systemen. Nic Salts zijn NIET geschikt voor subohmen! 

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers
(Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.