• Lorem ipsum

Grote keuze liquids voor je e-sigaret

Homepage »


Het uitgebreide assortiment liquids bij Pure Smoke wat we door de jaren hebben opgebouwd, biedt vele opties voor de verschillende wensen. Afhankelijk van het gebruikte apparaat waarmee de liquid wordt gedampt, zijn er verscheidenen eisen waaraan een liquid dient te voldoen. Denk hierbij aan samenstelling en nicotine gehalte.  Alle liquids worden door erkende en gerenommeerde bedrijven gefabriceerd, onder de strengste productie eisen en met gebruik van alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Keuze liquid voor de e-sigaret

De reguliere liquids worden geleverd in flesjes van 10 ml en je hebt de keuze uit verschillende nicotine gehaltes. Bekijk de verschillende smaken per merk, selecteer op samenstelling of bekijk het overzicht per smaak. 

Bij reguliere eliquid wordt de nicotine in een vloeibare vorm bijgevoegd aan de liquid (freebase nicotine). Bij nic salts (nicotine salts), wordt de nicotine aan een klein kristal gebonden, wat lijkt op een zoutkorrel.
Met deze methode wordt de nicotine sneller opgenomen in het bloed en het geeft een andere throat-hit dan reguliere liquids. De overstap vanaf een gewone sigaret kan daardoor makkelijker zijn.

Nic salts hebben altijd een minimale PG verhouding van 50% en zijn verkrijgbaar in 10 en 20 mg nic salts.
Nic salts zijn alleen geschikt om te gebruiken in reguliere startersets, pen-style vapes en (hervulbare) pod-systemen, ze zijn NIET geschikt om mee te sub-ohmen!

Kies je liquid bij Pure Smoke

Zoek je informatie of advies over liquids? Weet je niet zeker welke samenstelling het beste is voor je apparaat? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!
Bezoek je ons in de winkel? Vanwege de nieuwe regelgevingen kunnen we helaas geen liquid meer laten proeven. Dan kunnen we je de verschillende smaken in ieder geval laten ruiken, de geur zegt ook heel veel over smaak.

Meer over smaak en damp »