• Lorem ipsum

Vaporesso Luxe Nano Kit

€94,95
Geen verzendkosten + snelle levering

Vaporesso Luxe Nano Kit voor een prima dampervaring

De Vaporesso Luxe Nano is een krachtige complete set, welke bestaat uit een Luxe Nano box mod en een SKRR-S Mini Tank. De clearomizer is volledig kindveilig en lekvrij. Tevens is de Vaporesso Luxe Nano simpel in gebruik. Alle opties zijn in te stellen en af te lezen op het scherm. De set maakt gebruik van de Vaporesso QF Meshed 0.2 ohm QF Strip 0.15 ohm coils.

Vaporesso Luxe Nano Box Mod

De Vaporesso Luxe Nano Box Mod heeft een vermogen van 80W. Hij heeft een ingebouwde batterij van 2500 mah, dit zorgt voor een geweldige batterijduur. Ook beschikt hij over alle nodige beveiligingen en modi. Van het prachtige kleurenscherm is alles duidelijk af te lezen. Door de knop aan de zijkant in te drukken zal de mod in werking gaan.

Vaporesso SKRR-S Mini Tank

Naast de Vaporesso Luxe Nano box mod, zit er een Vaporesso SKRR-S Mini Tank bij de set. De combinatie van deze twee zorgt voor een geweldige damp ervaring. De Vaporesso SKRR-S Mini Tank is een fijne tank met een 2ml inhoud. Deze Tank maakt gebruik van de Vaporesso QF Meshed 0.2ohm QF Strip 0.15ohm coils. Door de verstelbare airflow en geweldige coils geeft de SKRR-S Mini veel smaak en damp. Tevens beschikt de SKRR-S Mini over een beveiligd sluit systeem. Daardoor kan de tank niet open gaan in je zak.