Vapefuel - Zwarte Bes
Vapefuel - Zwarte Bes

Vapefuel - Zwarte Bes

8,00

Smaak van de zwarte bes (30ml).

+ -
In winkelwagen
Levering: Enkele dagen

Vapefuel - Zwarte Bes

Smaakomschrijving fabrikant: smaak van de zwarte bes.

Vapefuel wordt geleverd in een fles aroma van 20ml, waarbij de nicotinehoudende toevoeging apart wordt bijgeleverd in een 10ml flesje (apart te bestellen!).  Voeg de geleverde flesjes bij elkaar, schud de inhoud goed en het is klaar voor gebruik! Op deze manier heb je in een oogwenk 30ml vloeistof gemengd op het juiste nicotinegehalte.

Veiligheidswaarschuwing 1

Dit produkt kan niet puur worden gedampt en is uitsluitend bedoeld om als smaakstof gebruikt te worden bij het maken van je eigen e-liquid. Mocht je twijfelen of dit produkt geschikt voor je is, of wil je graag advies, neem dan contact met ons op.

Veiligheidswaarschuwing 2

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers (Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Zet op verlanglijst / Toon in vergelijking
Copyright 2019 Pure Smoke - Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    LET OP! We zijn bezig met het updaten van onze webshop. Je kunt gewoon bestellingen plaatsen, die worden normaal verzonden. Verbergen