• Lorem ipsum

Silverline Drop

€2,99
Geen verzendkosten + snelle levering

De enige échte dropsmaak!
Lees meer

Drop - Millers Silverline 65% PG-35% VG

Drop is ongekend populair in Nederland, maar het ontbrak aan een echt goede drop liquid. Millers brengt daar verandering in met deze overheerlijke drop liquid, dit is met recht de beste drop smaak op de Nederlandse markt. Een zeer zoet-zoute dropsmaak met een lichte salmiak smaak bij het uitblazen. Voor gebruik schudden!

Drop liquid gebruik je het beste in een glazen of pyrex clearomizer. Vanwege het gebruik van natuurlijke smaakstoffen kan het mogelijk zijn dat de coil sneller verstopt raakt als normaal. Afspoelen onder warm water lost dit op.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers (Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.