Blue Alien - Liquideo bij Pure Smoke
Blue Alien - Liquideo bij Pure Smoke

Blue Alien - Liquideo bij Pure Smoke

4,25

Framboos, Blue Curacao en menthol.

+ -
In winkelwagen
Levering: Enkele dagen

Blue Alien - Liquideo bij Pure Smoke

Framboos, Blue Curacao en menthol.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers (Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product).

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Blue FramThol 16-02-2018 18:23

Een interessante vloeistof. De Blue curacao heeft in de eerste instantie de overhand op de framboos. Een uitzonderlijk appetijtelijk frisse menthol die eigenlijk van begin tot einde aanwezig is, maar op het laatst nog even samen met de framboos de deur open houdt om de Blue Curacao eruit te sodemieteren. Vooral in de nasmaak is de framboos te vinden, hand in hand met de frisheid van menthol. De menthol is wel duidelijk de grote broer hier en ik had de framboos iets duidelijker gehoopt.

Katja 24-06-2016 19:56

Heeeeeeeeeel fijn smaakje. Verveeld in zijn geheel niet. Top en erg favoriet.

Rian 28-07-2015 14:49

Wat een heerlijke smaak, ik krijg er maar niet genoeg van! Normaal ben ik altijd snel zat van smaakjes, maar voor de Blue Alien kun je me wakker maken... lekker zoet en fris.

Nightwolf 18-10-2014 01:06

Lekker frisse en zeker aparte liquid! Verveelt niet snel!

4.75 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen
Zet op verlanglijst / Toon in vergelijking
Copyright 2019 Pure Smoke - Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    LET OP! We zijn bezig met het updaten van onze webshop. Je kunt gewoon bestellingen plaatsen, die worden normaal verzonden. Verbergen