• Lorem ipsum

G14 clearomizer

€9,50
Geen verzendkosten + snelle levering

Justfog G14 clearomizer met Premium Chrome Coating

De opvolgers van de immens populaire Justfog 1453 en Maxi clearomizer zijn de C14 en G14 clearomizer. Bottom coil, Japans katoen en een glazen behuizing... werkelijk geweldig!
De G14 clearomzier is voorzien van een bottom coil, waardoor je geen dry hits meer hebt. De coil maakt gebruik van Japans organisch katoen, wat zorgt voor een heerlijk pure smaak. De behuizing van de G14 clearomizer is van pyrex glas, wat ook weer voor een optimale smaakbeleving zorgt.
Door de Premium Chrome Coating heeft de G14 clearomizer van Justfog een luxe uitstraling!

Justfog G14 clearomizer met vervangbare coilhead

De coilhead dient ongeveer één keer per twee weken te worden vervangen; dit merk je doordat de damp begint af te nemen. De coilhead draai je heel eenvoudig uit de clearomizer en vervangt deze voor een nieuwe coilhead.
Door het materiaal waar de coil van gemaakt is, is de coil geschikt voor voltages van 3.4V - 4.4V. 
Let op! Doordat deze clearomizer gemiddeld méér damp produceert dan een standaard clearomizer, verbruikt de Justfog G14 clearomizer ook wat meer vloeistof.

Universele 510-aansluiting

Alle Justfog clearomizers zijn voorzien van een 510 aansluiting zodat ze passen op de batterijen van Stardust, Justfog, eGo, Kangertech, Jiksu VOD, Aspire ET-S BDC en onze (Twist) batterijen met een 510- aansluiting.
Weet je niet zeker of je batterij of clearomizer dezelfde aansluiting heeft? Bel of mail ons dan even, we helpen je graag op weg!

Koop de Justfog G14 clearomizer bij Pure Smoke!