FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO
FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO FlowerMate V5.0S Mini PRO

FlowerMate V5.0S Mini PRO

149,00

Een indrukwekkende broekzakformaat vaporizer waarbij de temperatuur digitaal in te stellen is.

+ -
In winkelwagen
Levering: Enkele dagen

Flowermate V5.0S Mini PRO

Net als andere FlowerMate vaporizers, is de Mini PRO opmerkelijk eenvoudig in het gebruik met uitstekende prestaties die vaporizers in het hogere segment evenaren.

Het beschikt over een OLED display, keramische kruidenkamer, mondstuk van borosilicaatglas en een ingebouwde Samsung 1800 mAh batterij die snel je kruiden, wax of olie verhit. Kies je temperatuur tot op 1 graad nauwkeurig tot aan de 230°C.

De FlowerMate Mini PRO is de ideale vaporizer als je discrete draagbaarheid waardeert, inclusief de veelzijdigheid om te verdampen wat je wilt en hoe je het graag wilt.

Compact & discreet

De Mini PRO is slechts 8,5 cm lang en 4,5 cm breed; niet groter dan je handpalm en kleiner dan de gemiddelde telefoon. Dankzij dit compacte formaat is het heel eenvoudig om snel en discreet een paar hijsjes te nemen.

Verdampt kruid, wax en olie

Deze vaporizer is een voordelige all-in-one deal, met alles meegeleverd wat je nodig hebt om direct te kunnen genieten van kruiden, concentraten of oliën.

Volledig instelbare temperatuur

Kies je gewenste temperatuur. De digitale display en eenvoudige bedieningsknoppen stellen je in staat om met een temperatuur tussen de 40°C tot 230°C te verdampen

Reguleer de luchttoevoer

Door het schuifje van het onderste compartiment te openen of sluiten terwijl de vaporizer in gebruik is, kun je de luchttoevoer naar de kruidenkamer reguleren. Hierdoor ervaar je meer of minder weerstand bij het inhaleren. Experimenteer voor de beste stand!

FlowerMate Mini PRO gebruiksinstructies

 • Sluit het mondstuk aan
 • Schakel het apparaat aan door snel vijf keer op de knop aan de zijkant te drukken
 • Vul de kruidenkamer met (vermalen) kruiden of gebruik het kamertje voor concentraten.
 • Kies de gewenste temperatuurinstelling met behulp van plus- en minknoppen. Houd de powerknop twee seconden ingedrukt om de kruidenkamer te activeren
 • Wanneer de temperatuur op het display constant blijft, is het tijd om te verdampen. Veel plezier!

FlowerMate Mini PRO - inhoud

 • FlowerMate Mini PRO vaporizer
 • Glazen mondstuk
 • Waterpijp-adapter
 • Kamer voor concentraten
 • Medium roestvrijstalen pod
 • Roestvrijstalen gaasjes x 5
 • Roerstokje
 • Schoonmaakborsteltje
 • USB kabel
 • Handleiding (Engels)

Dennis 27-10-2016 03:29

Ik heb deze flowermate nu ruim een half jaar in gebruik. Het was eerst even zoeken naar hoe je het beste het apparaat kan vullen en welke temperatuur je moet gebruiken, maar als je het voor jou goede evenwicht hebt gevonden dan is het echt een prima ding. Ik gebruik hem iedere dag en het schoonmaken is erg eenvoudig, gewoon wat alcohol of speciale vaporizer reinigingsmiddel gebruiken als je vind dat het nodig is om hem schoon te maken en binnen enkele minuten ben je klaar.

Ik kan het apparaat van harte aanraden, maar niet voor iemand die hem iedere dag gebruikt, je bent dan veel beter af met een table top vaporizer. Na een half jaar iedere dag gebruiken merk ik dat de accu nu echt vaker opgeladen moet worden. De accu is niet te vervangen, dus ik ga zelf binnenkort een table top vaporizer aanschaffen en de Flowermate alleen gebruiken als ik ergens anders dan thuis ben.

Wil je echter een vaporizer die je maar een paar keer per week gebruikt of je wil hem regelmatig meenemen, dan is deze vaporizer de beste in zijn prijsklasse en zelfs daarboven. Een betere compacte vaporizer kost het dubbele van deze.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Zet op verlanglijst / Toon in vergelijking
Copyright 2019 Pure Smoke - Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    LET OP! We zijn bezig met het updaten van onze webshop. Je kunt gewoon bestellingen plaatsen, die worden normaal verzonden. Verbergen