• Lorem ipsum

RTA / RDA

Cloudchasing met Rebuildable Tank- of Dripper Atomizers, kies bij Pure Smoke voor volle dampontwikkeling!

Hellvape Dead Rabbit RDA
Hellvape Dead Rabbit RDA
Hellvape Dead Rabbit RDA
€--,--

RTA / RDA

RTA: Rebuildable Tank Atomizer

RTA staat voor Rebuildable Tank Atomizer. Voor dit tankje zijn er vaak geen standaard fabrieks coils en is het dus belangrijk dat je je eigen coils maakt, met gebruikmaking van kanthal en katoen. 
Het organische katoen zorgt voor de absorptie en het transport van de e-liquid. Het is duurzamer dan vooraf gemaakte coils en de smaak is bovendien een stuk beter.
Afhankelijk van het tankje, kun je Mouth-to-Lung of Direct Lung dampen.

Verschil tussen een RTA en RDA

Een RTA verschilt essentieel van een RDA (Rebuildable Dripper Atomizer), dat er hierbij een tankje in het apparaat is gebouwd om de e-liquid vast te houden. Qua uitstraling heeft een Rebuildable Tank Atomizer veel weg van een clearomizer.
In tegenstelling tot een RDA, kun je bij een RTA de e-vloeistof niet op de wick druppelen. De RTA heeft een iets mindere dampproductie en smaak dan een RDA en biedt evenveel opslagruimte voor e-liquid als een clearomizer.
Een RDA is meer geschikt voor zeer ervaren dampers, omdat je zeer voorzichtig moet zijn bij het druppelen. Druppel je te veel, dan verzuip je RDA. Bij een perfecte afstemming geeft een Rebuildable Dripper Atomizer wel de meeste damp en beste smaak.

Begin alleen aan een RDA of RTA wanneer je goed hebt ingelezen of je goed hebt laten informeren bij een speciaalzaak als Pure Smoke.