• Lorem ipsum

Just Smoke Green

Geen producten gevonden...

Just Smoke Green

Just Smoke Green bij Pure Smoke

Just Smoke Green is een relatief nieuw merk binnen de e-rook branche.

Just Some Green: e-sigaret, shisha pen, e-hookah

Just Smoke Green biedt een assortiment smakelijke e-sigaretten, shishapennen en, nog nieuwer, de e-hookah. 
Er zijn producten met en zonder nicotine. Zo bevatten de populaire, fruitige, shishapennen géén nicotine, maar zijn er nu ook disposable e-sigaretten verkrijgbaar met nicotine. 
De producten van Just Smoke Green zien er strak uit en zijn hygiënisch verpakt. Ze blinken uit ten opzichte van andere, vergelijkbare, producten in levensduur. De pennen en e-sigaretten van Just Smoke Green gaan over het algemeen langer mee dan andere. Zo gaan de shishapennen wel 800 puffs mee en de disposable e-sigaretten maar liefst 300 puffs per sigaret. 

Ook qua smaak zit het wel goed. De shishapennen van Just Smoke Green hebben wat ons betreft de beste, meest fruitige smaak van allen. Ook voor mensen die twijfelen of ze wel elektronisch willen gaan roken zijn de producten van Just Smoke Green ideaal. Ze zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen en mocht het niet bevallen dan heb je niet meteen een compleet apparaat in huis dat je nooit meer gebruikt. 

Shisha pen populair

De populariteit van de 'elektronische shisha' is moeilijk meer te ontkennen. Deze nicotinevrije elektronische sigaretten met frisse waterpijp smaakjes zijn, vergeef ons de woordspeling, enorm in trek.
Daarom bieden we nu deze stijlvolle E-sigaret met shisha smaak van Just Smoke Green. Gaat tot 800 puffs mee, verkrijgbaar in een scala aan frisse smaken!

Koop je e-sigaret, shisha pen of e-hookah bij Pure Smoke!

 Naar alle mogelijkheden voor de elektronische sigaret bij Pure Smoke  » 


Pure Smoke - alles op het gebied van modern roken
elektronische sigaretten: wegwerp e-sigaretten - startersets voor hergebuik - onderdelen - liquids - bluetooth
vaporizers - vaporizer pennen - verdampers - bongs - shisha's - shisha pennen - steam stones - charcoal - asbakken - giftsets - souvenirs - cones - doosjes - grinders - blunt wraps - vloei - filtertips - pijpjes - rolling trays