• Lorem ipsum

Halo

HALO - USA Premium e-liquid

HALO liquids worden geproduceerd in Amerika en zijn in korte periode wereldwijd bekend geraakt door hun unieke smaaksensaties. De e-liquids van HALO zijn herkenbaar door een bepaalde gelaagdheid die zorgt voor de unieke smaakbeleving. HALO is uiterst trots op zijn liquids en houdt de samenstellingen van haar vloeistoffen daarom ook strikt geheim. Zo zijn de verhoudingen tussen PG/VG dan ook bij niemand bekend. HALO heeft over de hele wereld de harten van vele dampers veroverd! 

HALO is wel een duurdere liquid dan veel andere liquids. In vergelijking met de meeste andere e-liquids maakt Halo enkel gebruik van grondstoffen welke door de Amerikaanse inspectie zijn goedgekeurd. Deze strenge regelgeving maakt de productie duurder dan gemiddeld. Dit vertaalt zich wel terug in kwaliteit en continuïteit van producten. Het is niet voor niets dat Halo jaar op jaar prijzen in de wacht sleept voor best beoordeelde e-liquids in alle mogelijke categorieën! Koop je Halo liquids, dan betaal je voor de bijbehorende kwaliteit.

Veel van de HALO liquids zijn tabaksmaken en/of frisse smaken. HALO heeft sinds kort tevens een nieuwe, fris en fruitige lijn; Evo! Ook weer ieder een unieke smaaksensatie met die gelaagdheid waar HALO om bekend staat.  

Probeer deze heerlijke smaken nu in de winkel of bestel ze bij Pure Smoke!

Om de smaak van de HALO & Evo liquids nog beter te maken, raden wij aan deze te steepen. Het steepen is eigenlijk het rijpen van de vloeistoffen. Dit doe je door flesjes op kamertemparatuur in een donkere ruimte te bewaren voor enkele dagen tot enkele weken. Hierdoor zal de smaak veranderen, wat in vrijwel alle gevallen een positieve uitwerking heeft. Het steepen is een proces wat erg persoonlijk is, sommige mensen vinden het beter om af en toe de dop van de liquid af te halen en deze te laten luchten. Andere mensen geven aan de liquid 48uur in een donkere kamer te bewaren op kamertemparatuur. Welke manier van steepen het beste werkt is een kwestie van proberen. Bevalt de smaak al zonder deze te steepen, dan raden we uiteraard af dit te proberen.

 
Geen producten gevonden...