• Lorem ipsum

Easy Premium

Easy Premium Silver Label bij Pure Smoke

De Easy Premium E-Liquids zijn vullingen voor de elektronische sigaretten uit ons uitgebreide assortiment. Met deze vloeistof vul je de ampullen in het mondstuk van jouw E-sigaret. 
De vloeistof wordt bij ons verkocht in flesjes van 10 ml die zijn voorzien van een doseertuit. Met de handige doseertuit vul je een lege ampul heel eenvoudig (let op! Vul de ampul met liquid tot maximaal 75% van de ampul inhoud ). Vervolgens kun je de ampul direct weer gebruiken in je elektronische sigaret. De E-Liquids zijn er in verschillende smaken en verschillende nicotinegehaltes.

E-liquid

Bewaar de E-liquids altijd op een droge en koele plaats. De E-liquid is ten minste 2 jaar houdbaar en de E-liquids hebben certificeringen en test rapporten van TÜV*.

*: Wat is TÜV? 
De TÜV (Technischer ÜberwachungsVerein) is een onafhankelijke, internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwaliteit van technologie. De TÜV wordt wereldwijd erkend vanwege haar onafhankelijkheid, neutraliteit, professionele expertise en strenge normen.

 Naar alle mogelijkheden voor de elektronische sigaret bij Pure Smoke  » 


Pure Smoke - alles op het gebied van modern roken
elektronische sigaretten: wegwerp e-sigaretten - startersets voor hergebuik - onderdelen - liquids - bluetooth
vaporizers - vaporizer pennen - verdampers - bongs - shisha's - shisha pennen - steam stones - charcoal - asbakken - giftsets - souvenirs - cones - doosjes - grinders - blunt wraps - vloei - filtertips - pijpjes - rolling trays

Geen producten gevonden...