• Lorem ipsum

Liquideo Special Selection

Liquideo, de nr. 1 franse e-liquid   Le M Special Selection Liquideo

Liquideo Labaratoire is gevestigd in de regio Parijs en heeft meer dan 120 medewerkers die gezamenlijk één doel hebben; een kwalitatief hoogwaardige e-liquid produceren met volle smaken en goede dampen! Met behulp van de ‘Créateur des Saveurs’ worden alleen de beste smaakstoffen en ingrediënten geselecteerd die voldaan aan de strengste Europese kwaliteitsnormen. Liquideo produceert jaarlijks in het hightech laboratorium meer dan 20 miljoen e-liquidflesjes en mag wereldwijd vele dampers tot haar trouwe klanten rekenen.  

Sinds kort is Liquideo ook bij Pure Smoke te verkrijgen, en nog belangrijker, te proéven in de winkel! De vele vaste klanten zijn zeer te spreken over de echtheid van de smaken en de volle dampen. In zeer korte tijd is het merk dan ook al razend populair geworden! 

Kies voor een zware of subtiele tabaksmaak, wissel eens af met één van de volle fruitsmaken of probeer de aparte ‘Miam’ smaken uit…

Probeer nu deze geweldige e-liquid zelf; iedere bestelling waarbij Liquideo wordt besteld, wordt gratis verzonden!
Certificaten Liquideo

Actie Liquideo Special Selection

Nieuw in ons toch al uitgebreide assortiment is Pure Smoke's Special Selection van Liquideo echts iets voor fijnproevers. De smaakstoffen zijn biologisch: delicatessen met volle smaken en goede dampen! In de Special Selection heeft Pure Smoke de toppers alvast geslecteerd.
Ter introductie voert Pure Smoke een speciale actie:
tijdelijk 10% korting op onze toch al lage prijzen + gratis verzending voor iedere bestelling met Liquideo.

 Je delicatesse voor een klein prijsje + gratis thuisbezorgd »  

Bewaar alle E-rookwaren en E-liquids buiten bereik van kinderen.
E-liquids en artikelen die daarmee in aanraking komen zijn uitgesloten van garantie.
Geen producten gevonden...