Smaak en rook liquid voor de elektronische sigaret

E-Liquids hebben een wisselende samenstelling. De verschillende ingrediënten zorgen voor de smaakbeleving en de rook/damp ontwikkeling. De vloeistof bevat naast smaakstoffen, de stoffen PG (Propyleen Glycol) en VG (Plantaardige (Vegetable) Glycerine). Deze ingrediënten hebben te maken met de mate van rook/dampontwikkeling van de elektronische sigaret.

PG (Propyleen Glycol)

Méér smaak. Medium rook. Je krijgt hiervan een betere smaaksensatie. Een zogenaamde ‘gier’ in je keel die vergelijkbaar is met de kriebel die een traditionele tabaksroker ervaart. De nadruk ligt dus op de smaakbeleving en niet op de rook/damp ontwikkeling.

VG (Plantaardige (Vegetable) Glycerine)

Méér rook. Medium smaak. Bij VG ligt de nadruk dus meer op volle rookontwikkeling en wat minder op smaak.

100% PG E-Liquid
• Easy E-Liquid Silver Label 
• KoKo White E-Liquid

PG & VG 70%-30% mix
• White Label E-Liquid

PG & VG 50%-50% mix
 • KoKo Black E- Liquid

Let op!

De % aanduidingen PG/VG hebben enkel betrekking op de verhouding van deze 2 stoffen.
Hierbij is geen rekening gehouden met de overige ingrediënten van de E-Liquid zoals smaakstoffen, alcohol, water etc. Voor gebruik het flesje goed schudden. Een geopend flesje op een koele en donkere plaats bewaren.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 Kom naar de winkel om te kiezen en te proeven » 


Pure Smoke - alles op het gebied van modern roken
elektronische sigaretten: wegwerp e-sigaretten - startersets voor hergebuik - onderdelen - liquids - patronen vaporizers - vaporizer pennen - verdampers - bongs - shisha's - shisha pennen - steam stones - charcoal - asbakken - giftsets - souvenirs - cones - doosjes - grinders - blunt wraps - vloei - filtertips - pijpjes - rolling trays

Copyright 2019 Pure Smoke - Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    LET OP! We zijn bezig met het updaten van onze webshop. Je kunt gewoon bestellingen plaatsen, die worden normaal verzonden. Verbergen