Hoe vul je een elektronische sigaret met e-liquid?

E-liquid is de vulling voor de elektronische sigaretten uit ons uitgebreide assortiment van startersets. Met deze vloeistof vul je de clearomizer van je e-sigaret, of de losse cartridge die je in de e-sigaret plaatst.

Bepaal zelf je nicotinegehalte

Het nicotinegehalte kun je het beste zo bepalen:

  • Rook je heel weinig: dan 0-6mg
  • Rook je 5-10 sigaretten per dag: dan 6-11mg
  • Rook je 10-20 sigaretten per dag: dan 11-16mg
  • Rook je meer dan 20 sigaretten per dag: 16, verder gaan we niet bij Pure Smoke

Overstappen op elektronisch roken doe je zo

Ben je een roker en wil je overstappen op elektronisch roken, kies dan een tabaksmaak om mee te beginnen. Zoals je ziet zijn alle smaken in het assortiment afgeleid van bekende merken en smaken. Ze hebben vaak alleen een andere naam.
Rook je al wat langer elektronische sigaretten, probeer dan gerust eens een van de vele andere smaken zoals Appel, Pina Colada of Lemon Limed!

E-liquid bij Pure Smoke

E-Liquid is de vloeistof waarmee de de elektronische sigaret gevuld wordt. De vloeistof wordt bij ons verkocht in flesjes van 10 ml die zijn voorzien van een doseertuit.
Met de handige doseertuit vul je een lege clearomizer of cartridge heel eenvoudig (let op! Vul met liquid tot maximaal 75% van de inhoud). Vervolgens kun je de clearomizer of cartridge direct weer gebruiken in je elektronische sigaret. De E-Liquids zijn er in verschillende smaken en verschillende nicotinegehaltes. 

1 flesje E-Liquid van 10 ml is ongeveer gelijk aan 5 pakjes “normale” sigaretten. 

De E-Liquids zijn tevens eenvoudig te mixen waardoor je gemakkelijk eigen smaken kunt creëren. Probeer bv. eens een paar druppels coffee of fruitsmaak in combinatie met een tabak E-Liquid.

Bewaar de E-liquids altijd op een droge en koele plaats. De E-liquid is ten minste 2 jaar houdbaar en de E-liquids hebben certificeringen en test rapporten van TÜV.

Wat is TÜV? 
De TÜV (Technischer ÜberwachungsVerein) is een onafhankelijke, internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwaliteit van technologie. De TÜV wordt wereldwijd erkend vanwege haar onafhankelijkheid, neutraliteit, professionele expertise en strenge normen. 

 Bekijk alle startersets, die vul je zelf met e-liquid » 


Pure Smoke - alles op het gebied van modern roken
elektronische sigaretten: wegwerp e-sigaretten - startersets voor hergebuik - onderdelen - liquids - patronen vaporizers - vaporizer pennen - verdampers - bongs - shisha's - shisha pennen - steam stones - charcoal - asbakken - giftsets - souvenirs - cones - doosjes - grinders - blunt wraps - vloei - filtertips - pijpjes - rolling trays

Copyright 2019 Pure Smoke - Powered by Lightspeed
iDEAL Bank transfer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    LET OP! We zijn bezig met het updaten van onze webshop. Je kunt gewoon bestellingen plaatsen, die worden normaal verzonden. Verbergen