• Lorem ipsum

Kangertech

Kangertech bij Pure Smoke – hoge kwaliteit en innoverend! 

Kangertech is één van de eerste en één van de meest innovatieve merken op het gebied van elektronisch roken.
De clearomizers zijn van absolute topkwaliteit en vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals RVS en Pyrex glas. Dé manier om het elektronisch roken verder te ontdekken!

Kangertech certificeringen

Bij Pure Smoke worden alleen kwaliteitsproducten aangeboden. 
Kangertech voldoet aan alle CE, RoHS, SGS en ISO 1400 eisen.  

Bottom coil in clearomizer 

De verdamper werkt met verwarmingelement met clearomizer: een glaasje met daarin een verwarmingselementje, in dit geval een bottom coil.
De clearomizer vul je vanaf de onderkant bij met liquid, het niveau van de liquid is door het glaasje te zien. Zorg ervoor dat er nooit liquid in de middelste buis komt! 

De bottom coil gaat tot een maand mee, daarna kun je deze vervangen door een nieuwe. 
Wil je altijd kunnen kiezen uit meerdere smaken, schaf dan meerdere clearomizers aan.
Die hebben hun eigen mondstuk en ze zijn gemakkelijk te verwisselen!

Alle Kangertech clearomizers zijn voorzien van een 510 aansluiting zodat ze passen op de batterijen van Stardust, Justfog, eGo, Kangertech, Jiksu VOD etc.

Aansluiting eMus 

De eMus is een slanke e-sigaret, met een lager gewicht dan de meeste e-sigaretten. De eMus heeft geen 510 aanlsuiting, waardoor de eMus batterijen en clearomizers niet te gebruiken zijn met andere merken.

Universele 510 - aansluiting eMow 

De eMow batterij en eMow clearomizer zijn beide voorzien van een 510 aansluiting zodat ze passen op de batterijen en clearomizers van Stardust, Justfog, eGo, Kangertech, Jiksu VOD en onze (Twist) batterijen met een 510- aansluiting. 
Weet je niet zeker of je batterij of clearomizer dezelfde aansluiting heeft? Bel of mail ons dan even, we helpen je graag op weg!

 

5 Producten
Geen producten gevonden...