• Lorem ipsum

Alle startersets elektronisch roken

Alle mogelijkheden van de elektronische sigaret

Bij e-sigaretten wordt geen tabak verbrand, maar je verdampt een speciale vloeistof, de e-liquid. 
De e-sigaret werkt met een batterij, een verdamper/verwarmingselement en de e-liquid. Als je een trekje neemt zorgt de batterij ervoor dat de verdamper e-liquid verdampt, dit geeft zowel de smaak als de "rook" (waterdamp). 
De fraai vormgegeven batterij is altijd het voorste deel van de sigaret. Daarachter zitten de verdamper en het reservoir voor de e-liquid, met eventueel een apart mondstukje.

Wegwerp e-sigaret

De componenten zijn binnen één sigaret vast met elkaar verbonden. De wegwerp e-sigaret is niet oplaadbaar of navulbaar, als hij op is gooi je hem weg. Er is keuze uit een beperkt aantal smaken en nicotinegehaltes.

Starterset e-sigaret

De elektronische sigaret voor hergebruik is samengesteld uit verwisselbare/vervangbare onderdelen. 
Je begint met de aanschaf van een starterset: dit is een complete set met alle onderdelen waarmee je direct uit de voeten kunt. Bij de starterset is keuze uit diverse designs & uitvoeringen mogelijk:

  • De Vapestick en de E-Smoking bestaan uit de batterij en een patroon, dit is het mondstuk waarbinnen zowel de verdamper als de e-liquid zitten. Dit mondstuk is heel eenvoudig te verwisselen (even losschroeven van de batterij), maar niet apart navulbaar. Voor de patronen kun je kiezen uit diverse smaken en nicotinegehaltes van de bijbehorende elektronische sigaret. 
  • De overige systemen bestaan uit de batterij, de verdamper en een "tankje" voor de e-liquid. Je vult het "tankje" zelf vanuit een flesje e-liquid, daarbij kun je kiezen uit een bijna onbeperkte range aan smaken, met voor iedere smaak keuze uit 4 verschillende nicotinegehaltes. De e-liquid schaf je apart aan.

 Kies de e-liquid die bij je past »  

Aanbieding Supersmoker Bluetooth bij Pure Smoke

Telefoneren of muziek luisteren met je elektronische sigaret? Dat kan met de Supersmoker Bluetooth, de eerste ter wereld! Wil je dat wel eens zien? 
Kom naar de winkel en neem je smartphone mee! 
Of maak in de webshop gebruik van onze aanbieding voor de Supersmoker Bluetooth.

 Gebruik je e-sigaret als telefoon »  

 Lees meer over de elektronische sigaret » 

Pure Smoke - alles op het gebied van modern roken
elektronische sigaretten: wegwerp e-sigaretten - startersets voor hergebuik - onderdelen - liquids - bluetooth ♦ vaporizers - vaporizer pennen - verdampers - bongs - shisha's - shisha pennen - steam stones - charcoal ♦ asbakken - giftsets - souvenirs - cones - doosjes - grinders - blunt wraps - vloei - filtertips - pijpjes - rolling trays

Geen producten gevonden...